Рус
Страница: 2 Ремонт привода вентилятора Renault Magnum DXI 13 (Євро 5)
Количество постов — 46
Так будет и у нас когда к нам массово пойдут Renault T Евро-6. Я вот думаю еще,почему не наладит никто выпуск запчастей Украинского производства к импортной технике,ну хоть самые элементарные (пневмоподушки кабины, пластиковые брызговики,патрубки, сайлентблоки и т.п.) спрос на запчасти есть,цены на них космос...Возможно была бы альтернатива б/у или Китаю.
Я теж про це часто задумувався .
Чув що в Рівному є цех по виробництву сайленблоків (не так вже складно їх і робити ) сам там не був але знаю що деякі продавці в Черкасах ними торгують (підозрюю що деякі навіть в коробках від ФЕБІ їх продають ) вони йдуть без маркіровки .
Подушки - теж не такі складні ... Але ж головне в тіпоразмєрах яких і скільки треба - ну і авторське право . Ці всі запчастини вони ж у кожного бренда унікальні - тіпа шпилька/патрубок не там , і таке інше .
Може й почне хтось робити ...
Це гарно вийде у крупних продавців запчастин.
Якщо він знає що наприклад в місяць продає 1000подушок /сайленблоків таких то розмірів - то вже можа організовувати вирбництво ...
Бо заради 6 сайленблоків - відкривати цех з їх виробництва еконмічно не вигідно.
Так будет и у нас когда к нам массово пойдут Renault T Евро-6. Я вот думаю еще,почему не наладит никто выпуск запчастей Украинского производства к импортной технике,ну хоть самые элементарные (пневмоподушки кабины, пластиковые брызговики,патрубки, сайлентблоки и т.п.) спрос на запчасти есть,цены на них космос...Возможно была бы альтернатива б/у или Китаю.
Я теж про це часто задумувався .
Чув що в Рівному є цех по виробництву сайленблоків (не так вже складно їх і робити ) сам там не був але знаю що деякі продавці в Черкасах ними торгують (підозрюю що деякі навіть в коробках від ФЕБІ їх продають ) вони йдуть без маркіровки .
Подушки - теж не такі складні ... Але ж головне в тіпоразмєрах яких і скільки треба - ну і авторське право . Ці всі запчастини вони ж у кожного бренда унікальні - тіпа шпилька/патрубок не там , і таке інше .
Може й почне хтось робити ...
Це гарно вийде у крупних продавців запчастин.
Якщо він знає що наприклад в місяць продає 1000подушок /сайленблоків таких то розмірів - то вже можа організовувати вирбництво ...
Бо заради 6 сайленблоків - відкривати цех з їх виробництва еконмічно не вигідно.
Т.е. полякам выгодно,китайцам выгодно изготовить,доставить,растаможить,перепродать?Не думаю, что в производстве подобных запчастей нужен размах крупного предприятия.
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=vopros-otvet&Number=8088984&page=-1&fpart=1
Вот вам и муг
Срочно все переходим на него и ждем привета в дороге
Вот вам и муг
http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=vopros-otvet&Number=8088984&page=-1&fpart=1
Вот вам и муг
Вот вам и муг
Злий якийсь наш товариш із сонячної Молдавії .
Задача була : усунути поломку "сдєсь і сєйчас" з мінімальними втратами грошей.
Із доступних варіантів - б/у привод вентилятора з розборки у Гени . Але Гена трохи приболів і на моє питання : - Гена, за що там платити 250баксів ? Там підшипник і ступиця , вон ж б/у , може давай трохи дешевше !?
Гена почав кричати , щоб я відійшов від нього і підходив лише тоді коли в мене буде 250баксів (чи коли я буду готовий заплатити за цю фігню 250баксів). Короче я так і не поняв шо він імєл ввіду .
Але задумався , щ ж його таке придумати ... Це ж всього лише підшипник ступиці ... Та мої прадіди ще років з 70 тому на вози ставили підшипники !
Але якщо Гена так впевнено заявляв про 250баксів - значить народ мовчки купує , не може придумати альтернативу ...
Варіант "Оригінал під заказ 2 дні доставка мене не влаштовував бо срок доставки ... Не ціна чи відсутність грошей - а те що довго чекати ...
Ну і придумав , от ділюсь з товариством.
Ціна питання 540грн. ще й самі привезли вечером. - Дякувати черкаським бемвешнікам
Ось він , герой теми :

Можу пообіцяти , що якщо він "накриється" - то я відпишусь, і чесно повідомлю товариство що виходив стільки-то км... мотогодин... Зараз він працює корректно .
З.І.
Просто інтернет має таку дивну силу , що ми ось тут спілкуємось а при 1000переглядів теми , про такий варіант будуть знати не лише в Україні - а й в Білорусії , Ноябрську (Товстуха то почитує
) , деякі в Молдавії вже знають
, розумієш ?Все для людей , для колег щоб їм було легше .
Може й мені хтось отак чимось стане в нагоді.
Вот вам и муг
Вот вам и муг
Задача була : усунути поломку "сдєсь і сєйчас" з мінімальними втратами грошей.
Із доступних варіантів - б/у привод вентилятора з розборки у Гени . Але Гена трохи приболів і на моє питання : - Гена, за що там платити 250баксів ? Там підшипник і ступиця , вон ж б/у , може давай трохи дешевше !?
Гена почав кричати , щоб я відійшов від нього і підходив лише тоді коли в мене буде 250баксів (чи коли я буду готовий заплатити за цю фігню 250баксів). Короче я так і не поняв шо він імєл ввіду .
Але задумався , щ ж його таке придумати ... Це ж всього лише підшипник ступиці ... Та мої прадіди ще років з 70 тому на вози ставили підшипники !
Але якщо Гена так впевнено заявляв про 250баксів - значить народ мовчки купує , не може придумати альтернативу ...
Варіант "Оригінал під заказ 2 дні доставка мене не влаштовував бо срок доставки ... Не ціна чи відсутність грошей - а те що довго чекати ...
Ну і придумав , от ділюсь з товариством.
Ціна питання 540грн. ще й самі привезли вечером. - Дякувати черкаським бемвешнікам
Ось він , герой теми :

Можу пообіцяти , що якщо він "накриється" - то я відпишусь, і чесно повідомлю товариство що виходив стільки-то км... мотогодин... Зараз він працює корректно .
З.І.
Просто інтернет має таку дивну силу , що ми ось тут спілкуємось а при 1000переглядів теми , про такий варіант будуть знати не лише в Україні - а й в Білорусії , Ноябрську (Товстуха то почитує
) , деякі в Молдавії вже знають
, розумієш ?Все для людей , для колег щоб їм було легше .
Може й мені хтось отак чимось стане в нагоді.
за я зыком своим следи
разболтался как бабка на базаре про гену, внутренний рынок перевозок и бееемвешников, и меня сюда приплел с самого первого комментария
народ пишет вроде на понятном русском языке, не на молдавском и не на немецком и не на французкском
муг - г...но
вообще непонятная фирма появившаяся недавно, без имени, без истории, и как это не печально - без качества
теперь дошло или нет?
рукодельник

и то что ты уложил на лопатки машину евро 2, и таки тебе удалось ее сбагрить мертвой, не факт что тебе также легко удастся сбагрить мертвую евро 5
а такими темпами она сдохнет довольно скоро
надеюсь мы поняли друг друга, и ты не начнешь в своем базарном стиле продолжать "шо все молдоване умные а украинцы типа дураки"
я с украинцами очень даже быстро нахожу общий язык на погранпереходах и в дороге, и при встрече никогда не слышал подобного мудозвонства
все как у людей
народ пишет вроде на понятном русском языке, не на молдавском и не на немецком и не на французкском
муг - г...но
вообще непонятная фирма появившаяся недавно, без имени, без истории, и как это не печально - без качества
теперь дошло или нет?
Я зрозумів , що якби Ви уважніше читав тему , то звернув би увагу на посилання на сторінку цього МУГА , яке я наводив , там йдеться про історію цієї компанії .
Хоча це таке ... зовсім не принципово.
Мені б було цікаво прочитати повідомлення на молдавській мові . Можеш ? Це ж український міжнародний сайт .
MOOG

за я зыком своим следи
разболтался как бабка на базаре про гену, внутренний рынок перевозок и бееемвешников, и меня сюда приплел с самого первого комментария
муг - г...но
теперь дошло или нет?
рукодельник

и то что ты уложил на лопатки машину евро 2, и таки тебе удалось ее сбагрить мертвой, не факт что тебе также легко удастся сбагрить мертвую евро 5
а такими темпами она сдохнет довольно скоро
надеюсь мы поняли друг друга, и ты не начнешь в своем базарном стиле продолжать "шо все молдоване умные а украинцы типа дураки"
я с украинцами очень даже быстро нахожу общий язык на погранпереходах и в дороге, и при встрече никогда не слышал подобного мудозвонства
все как у людей
...я,думаю лучше ездить на обслуженном евро2,тем более в наших реалиях!
От це да !
Якби десь можна було замовити нового Магнума Євро -2 .
Але з Нового Року (2016р) , в Україну заборонено ввезення авто менше Євро 5.
а з 2018р. менше Євро -6 .
От це да !
Але з Нового Року (2016р) , в Україну заборонено ввезення авто менше Євро 5.
а з 2018р. менше Євро -6 .
От це да !
что то мне подсказывает что новый магнум евро 2, в ваших руках, превратится в скором времени в камаз
Добрый вечер! Извиняюсь не знаю как к вам обратится ! Видел грека на Вольво 1991г, это просто игрушечка! Всё выкрашено,всё на своих местах...видно что человек скромный,аккуратный в кабине все клавиши ,кнопочки! Стоял и просто восхищался таким отношением!
поддерживаю
тоже видел такую технику, пусть и оооочень редко, но попадаются
глаза радуются
у меня батя такой-же педант к мелочам
то что MOOG гуано это и так понятно но человек же написал как быстро выйти с минимальными затратами в данной ситуации на будущие можно и fag заказать не намного дороже будет, на ман тга в этом узле иногда подшипник с гольфа второго стоит ступичный передний, и отработал фирмы meyle гуано тоже не путать MAHLE уже более 100 т.км
согласен с вами
просто автору темы не стоило переводить разговор в русло "ну вы же умный а мы тут все тупые"
не нужно этой истерики
это исключило бы некоторые неприятные моменты в диалоге
заменил да и заменил, бог с тобой
так и еще одни подстрикатель вслед за ним в поддержку отписался с подъебоном
вопрос - нахуа это делать?
мы чо, на майдане?
просто автору темы не стоило переводить разговор в русло "ну вы же умный а мы тут все тупые"
не нужно этой истерики
это исключило бы некоторые неприятные моменты в диалоге
заменил да и заменил, бог с тобой
так и еще одни подстрикатель вслед за ним в поддержку отписался с подъебоном
вопрос - нахуа это делать?
мы чо, на майдане?
мы чо, на майдане?
Да !
Я ж писав що це український сайт. Всі повідомлення які тут розміщаються перечитує Правий Сектор.

А я думал хозяева ресурса россияне 
По крайней мере, меня за услуги сайта, если память не изменяет, просили перечислить деньги толи в ростов толи в краснодар
Вот честно не помню
Поправьте если не прав

По крайней мере, меня за услуги сайта, если память не изменяет, просили перечислить деньги толи в ростов толи в краснодар
Вот честно не помню
Поправьте если не прав
А я думал хозяева ресурса россияне 
Вот честно не помню
Поправьте если не прав

Вот честно не помню
Поправьте если не прав
Опознать зможете ?
Часом не він просив в Ростов на довострєбованіє :

З.І.
Взагалі то Ларді був є і думаю буде українським ресурсом (хоча сервера можуть стояти будь-де )
Раніши в них була Луганська реєстрація , зараз Харьківська (думаю зрозуміло чому).
, зараз Харьківська (думаю зрозуміло чому).
Не зрозуміло. Поясни.
[/quote]
Не зрозуміло. Поясни.
[/quote]
Не зрозуміло. Поясни.
Тю ... Бо частина территоріі Луганської області , зокрема місто Луганськ , захоплено террористичною організацією ЛНР .
Невже ви не чули ?
Мільйони біженців /вимушених переселенців , покинули місця свого постійного проживання ...
Не зрозуміло. Поясни.
Тю ... Бо частина территоріі Луганської області , зокрема місто Луганськ , захоплено террористичною організацією ЛНР .
Невже ви не чули ?
Мільйони біженців /вимушених переселенців , покинули місця свого постійного проживання ...
что то мне подсказывает что новый магнум евро 2, в ваших руках, превратится в скором времени в камаз
Або в трактор !
Якщо в такий як зробила Paul Nutzfahrzeuge то цим можна було б пишатиь
Немецкая компания Paul Nutzfahrzeuge выпустила необычный полноприводный грузовик Agro Mover, который сочетает в себе преимущества как седельного тягача так и трактора для села.

До речі, моніторив ціни нових та б/у сідельних тягачів в Європі - то в порівнянні з тракторами , то шара .
Трактори дорожчі.
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы